fbpx

СПОРТНО СПЕЦИФИЧЕН МЕТОД ДА ПОДОБРИШ ОТСКОКА СИ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Здравейте,  приятели 
 

Различните спортове изискват различни видове скокове.

Да факт е, че отскоците се делят основно на скачане от два и от един крак.

Но възможността за скачане от, която се нуждаете при баскетбола, е различна от тази, която се нуждае във футбола, а път тя е различна от тази, която ви е нужна във волейбола.

Един от най-добрите начини да подобрите отскока си  е да правите по 10-15 спортно специфични отскока 3-5 серии в края на вашата тренировка.

Така че, ако сте баскетболист, опитайте да забивате топката 10-15 пъти между 3-5 серии . 

Или 

Ако не можете да забивате, просто си представете, че забивате, скачайки толкова високо, колкото можете.

Същото е и за волейбола, скочете толкова високо, колкото можете, и забийте топката.

За футбола, някой да ви хвърли високи топки, за да видите колко високо можете да се издигнете.

Това са просто няколко минути допълнение към вашите тренировки. 

Ще се учудите какви чудеса могат да се постигнат.

Особено, защото повечето момчета, които искат да забиват тренират много здраво във фитнес залата, но нямат практическото умение и усет към коша, за да забият.

Един от най-добрите съвети, за да подобрите дадено качество е просто да го повтаряте колкото се може по-често като примера със забиването. Дори когато се разхождате по улицата и видите баскетболен кош опитайте да скочите няколко пъти да го пипнете или да се хванете за ринга. 

Разбира се когато имате детайлно написана програма, която да следвате с всички нужни параметри и тяхните прогресии и специфики на упражненията нещата ще станат още по-бързо.  

Ако имате нужда да подобрите вертикалния си отскок, подобрявайки експлозивната си сила новата ми програма Полета на атлета вече е тук.

Сега е подходящия момент да започнете своя “полет”, особено след като видяхте как летят звездите от Кливланд и Голдън Стейт на финалите в NBA.

Създадох тази програма базиарана на дългогодишният ми опит като професонален баскетболист и треньор на елитни спортисти.

Освен това съм използвал научно доказани теории за подобряване на отскока.

Така че накратко, тя работи за повишаване на общата ви експлозивност.

Но бъдете внимателни, защото в нея има някои много напреднали методи.

Можете да се запишете като напишете имейла си ТУК и уачствате в игра за спечелването на 3 месечната програма за отскок “Полета на атлета” безплатно. Единственото нещо, което трябва да направите след като вкарате емайла си ТУК е да изчакате нашите инструкции и в какво се състои играта. 

Ако нямате три месеца на разположение да тренирате това лято имате и втори шанс, за да подобрите цялостния си физически капацитет в нашия специализиран баскетболен лагер “The Jam” началото на Август месец. Вижте как да се запишете ТУК. 

Бъдете силни и здрави!

Още статии:

Тренировки
kirilraykov

КАКВО Е ЛАКТАТ И ЛАКТАТЕН ПРАГ?

Здравейте, приятели! Терминът лактат, който също така можем да наречем млечна киселина, е изключително популярен сред атлети и треньори, а мистерията около същността му е

Прочети още »
Хранене
kirilraykov

ЗДРАВОСЛОВЕН, АЛТЕРНАТИВЕН НАЧИН ЗА БОЯДИСВАНЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

Боядисайте великденските си яйца с различни плодове, зеленчуци, подправки или цветя. Боите, които се ползват най-често по време на Великденските празници, съдържат множество вредни химикали

Прочети още »

Запишете за още новини и статии

Не пропускайте новина или статия от нас, като оставите своята е-поща в полето:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *