fbpx

КАКВО СЕ СЛУЧИ В ПРОЛЕТНИЯ THE JAM CAMP?

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

На 13-ти и 14-ти април се проведе международният баскетболен лагер за деца и юноши The JAM Camp. Изключителната база на англо-американското училище в Панчарево се превърна в площадка за усъвършенстване на много повече от технически умения. Участниците в лагера се научиха на уважение и дисциплина, обмениха опит в мултикултурна среда и имаха възможност да упражнят английския си. 

Най-сърдечно бихме искали да благодарим на всички замесени в това невероятно преживяване. За пореден път The Jam доказа силата на спортния дух и сплотеността. Ние сме това, което сме, благодарение на всички вас. 

Благодарим на родителите, че отново ни се довериха и на всички малки и големи участници за отдадеността към спорта. Тази пролет участниците в The Jam затвърдиха интернационалния статут на лагера с отличен баланс между българи и чужденци. Ние силно вярваме, че интернационална среда помага на децата да разширят мирогледа си като се докоснат до различни култури и обогатява разбирането им за света. Също така, знаем, че учителите по английски език тайно ни благодарят, защото освен техническите баскетболни умения, децата упражняват и езиковите такива. Благодарим на родителите и за смелото активно участие в лагера. По традиция ги включихме в специална тренировка. Какъв по-хубав начин да засилиш връзката между родител и дете от спорта заедно? Благодарим ви, родители, че подкрепяте децата си и сте такъв чудесен пример за тях.

Благодарим на всички малки и големи машини за ентусиазираното и дисциплинирано участие. За нас няма по-голямо щастие от това да ви виждаме как се развивате. И го виждаме! Освен сериозните тренировки, отпразнувахме и рождения ден на нашия треньор Христо Велчев. Да си ни жив, здрав и все така позитивен и активен! 

Благодарим и на нашите треньори – Кирил Райков, Христо Велчев, Теодор Велчев и Валентин Иванов. Както винаги се справиха чудесно. Казваме го, не защото са наши хора, а защото това, че за пореден път участниците и родителите им се довериха, казва достатъчно. Нашите треньори се стараят да разнообразят тренировките така, че да получите оптимални успехи.На този пролетен лагер, също така, се радвахме и на засилено присъствие от страна на момичетата.

И понеже физическите тренировки не са всичко, тази година имахме лекция на тема спортна психология. Няма спортист, който да не се съгласи, че психиката в спорта е от изключителна важност. Искаме да благодарим на Полина Хаджиянкова, която е една то най-добрите в нейната сфера, че се отзова като специалния гост на пролетния The Jam. 

Искаме да благодарим за подкрепата на закуски Bett’r. За пореден път партньорството ни с тях доведе до взрив от здравословна енергия. Знаем колко важен е източника на енергия, както за тялото, така и за начина, по който се представяме на игрището. На този пролетен лагер, децата зареждаха с енергия между тренировките със здравословните закуски на Bett’r и май станаха по-добри.

Благодарим и на нашите домакини от Англо-американското училище за безупречната база.

Ако четете това и ви е мъчно, че свърши (или пък не сте участвали, но ви се иска да сте), не се безпокойте, ще имате шанс да се включите в някои от предстоящите ни лагери.

Лятната ни работилница за таланти ще се проведе в Ботевград от 4-ти до 17-ти август. Кенет Уеб, който е главният треньор на един от най-посещаваните баскетболни лагери на “Nike”, ще дойде в България, за да стане част от нашето голямо The Jam семейство. Лагерът ще се проведе в рамките на 2 седмици, като всеки участник ще има опцията да се запише за една или за две. Може да прочетете повече по темата тук. Едно е сигурно, този лагер ще е незабравим, защото The Jam е едно космически яко преживяване.

Освен българския ни лагер, децата ще имат възможност да вземат участие и в международен такъв – елитният Nike Basketball Camp в Ню Йорк. Благодарение на Coach K, ще могат да вземат участие две групи. Едната ще бъде с продължителност от 2 седмици, другата от 3 седмици Te ще прелетят океана, края на Юни месец, прекарвайки топлите дни на Юли с баскетбол и разходки до статуята на свободата и най-известната зала в света където играят отборите от NBA.  Записванията за Америка вече течат и бройките са ограничени. Свържете се с нас ако искате да станете част от пътуването то USA. A междувременно ни последвайте във InstagramFacebook,  YouTube. Не пропускайте възможността да запишете детето си на едно невероятно приключение. За повече информация и записване, проследете този линк

Още статии:

Тренировки
kirilraykov

КАКВО Е ЛАКТАТ И ЛАКТАТЕН ПРАГ?

Здравейте, приятели! Терминът лактат, който също така можем да наречем млечна киселина, е изключително популярен сред атлети и треньори, а мистерията около същността му е

Прочети още »
Хранене
kirilraykov

ЗДРАВОСЛОВЕН, АЛТЕРНАТИВЕН НАЧИН ЗА БОЯДИСВАНЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА

Боядисайте великденските си яйца с различни плодове, зеленчуци, подправки или цветя. Боите, които се ползват най-често по време на Великденските празници, съдържат множество вредни химикали

Прочети още »

Запишете за още новини и статии

Не пропускайте новина или статия от нас, като оставите своята е-поща в полето:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *