За нас

Отговорът на въпросът Какво трябва да желаят хората от живота? се състои в небезизвестната сентенция Здрав дух, в здраво тяло!

В 2sport4life изграждаме функционални и здрави тела. Освен сила, бързина, координация и гъвкавост, ние развиваме качества като воля, дисциплина и работа в екип. 2sport4life е тяло и дух в едно.

2sport4life е една от най-бързо развиващите се спортни организации за индивидуални и групови тренировки на деца и възрастни. Спортен живот организира международни спортни събития в България и чужбина. Провежда индивидуални, групови тренировки и лагери както на български така и на английски и руски език. Работи с детски градини и спортни клубове по системата за кондиционна подготовка за подрастващи на 2sport4life. Изготвя хранителни режими и тренировъчни програми, работейки онлайн с хора по цял свят. Основателите й Лилия и Кирил Райкови са професионални атлети и квалифицирани треньори, с повече от 10 години опит както в България, така и в чужбина.

Мисия:

Нашата мисия е да помогнем на повече деца, спортисти и хора, които имат желанието да водят активен и здравословен живот.

По тази причина създадохмеме общност, в която всеки намира своята цел и заедно с нас върви по пътя към постигането й. Вярваме, че постоянството и упоритата работа в комбинация с положителна атмосфера и енергия са ключът към успеха.

Стани част от нашето семейство! Живей активно, здравословно и с повече енергия!

ИМЕ: Лилия Сураджиева Райков

 “Направи добро на тялото си, за да иска душата ти да остане в него.”

СУПЕРСИЛА: Многоръката Шива

ОПИТ: Спортната кариера на Лилия започва с висок старт като национална състезателка по художествена гимнастика. Пътят й я отвежда в меката на спортистите НСА като бакалавър специалност “Треньор по гимнастика” и магистър специалност “Треньор по плуване”. Лилия продължава да се развива в областа на спорта, квалифицирайки се като фитнес и групов инструктор и диетолог. С над 10 години опит като треньор на деца и възрастни, Лилия знае как да ви накара да започнете да се чувствате у дома в кожата си.

МОТИВАЦИЯ: Кажи ми, че не е възможно, за да видиш как става!

ПОДВИЗАВА СЕ В: “Мама с бебе”, Персонална и ВИП тренировка, Изготвяне на хранителен режи

 

ИМЕ: Кирил Райков

“All successes begin with self discipline. There is no shortcuts. Hard work, extra effort and dedication will get you to your goals. Never give up, never stop chasing greatness. Run, walk or crawl but never stop moving forward. – Kiril Raykov 
 

СУПЕРСИЛА: заразна енергия

ОПИТ: Кирил вкарва първият си кош на 11 годишна възраст и това поставя началото на неразривна връзка между него и баскетболната топка. Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия. Завършва бакалавар специалност “Треньор по баскетбол”. През последните седем години ежегодното участва като главен кондиционен треньор на баскетболния лагер за деца на “Nike” в САЩ. Дългогодишният му опит в баскетбола като състезател и треньор са ключът и към успеха на новосъздадения от Кирил баскетболен лагер THE JAM. Кирил е сертифициран треньор по кондиционна подготовка и силови тренировки за отборни спортове към университета на ФК “Барселона”. Квалифициран фитнес инструктор, треньор по пудовки, българска торба, групови занимания и диетолог. Създател на проекта за ранно детско развитие чрез тренировки “Детето чудо” както и на спортната организаиция 2sport4life. 

МОТИВАЦИЯ: Скритият потенциалът, който развивам до видими резултати.

ПОДВИЗАВА СЕ В: Навсякъде, освен в “Мама с бебе” 

ИМЕ: Теодор Велчев 

 “Do not go gentle into that good night.
Rage, rage against the dying of the light.” – Д. Томас

СУПЕРСИЛА: Креативност и разбирателство

ОПИТ: Започва да тренира баскетбол в 3-ти клас и животът се подписва под правилния му избор. Става европейски шампион за юноши до 16г., девизия Б в Португалия (2009 г.). Републикански шампион, Шампион на страната и Купа България. Участник в кампове с елитния треньор Пини Гершон. Печели 2-ро място на Fiba 3×3. Бакалавър в НСА специалност “Треньор по баскетбол”. И понеже човек се учи най-добре в практиката, Теди завършва системата на 2sport4life като кондиционен треньор и отново доказва, че е на прав път. Той е е много комуникативен и работи отлично с деца. 

МОТИВАЦИЯ: Развитие в сферата на спортната кондиция и баскетбола

ПОДВИЗАВА СЕ В: Индивидуални и групови баскетболни тренировки без ограничение във възрастта и опита; “Детето чудо” 

ИМЕ: Христо Велчев

“Be the change you want to see in the world” – М. Ганди

СУПЕРСИЛА: Може да накара и най-тъжната душа да се усмихне 🙂

 

ОПИТ: Христо така се пали на тема спорт, че около него грейва една позитивна аура, която когато ви застигне, грейвате и вие. Занимава се професионално с баскетбол, и съвсем професионално се изучава по темата в НСА. Христо е много амбициозен, работи унисело и е винаги готов да помогне. За него преблемът е просто скрито решение.  

МОТИВАЦИЯ: Да помогне на хората било то с професионален или личен съвет.

ПОДВИЗАВА СЕ В: “Body Transformer”, кондиционните и баскетболни тренировки, “Детето чудо”

ИМЕ: Ивона Сураджиева 

“Push yourself!”

СУПЕРСИЛА: С бързината и силата си, ловко превръща хората в животни 😛 

ОПИТ: Ивона е състезател по лека атлетика с над 10 години опит. Обича да колекционира медали от Републикански първенства. Завършва бакалаварска степен “Треньор по лека атлетика” в НСА. Може да подскача на един крак с такава експлозивна сила, че всеки герой от Мarvel би й завидял. Кондиционен треньор на деца и възрастни, треньор в “Детето чудо”. 

МОТИВАЦИЯ: The sweat. The pain. The dedication. It all pays off.

ПОДВИЗАВА СЕ В: Индивидуални и групови тренировки, Спортни лагери