fbpx

Детето чудо

Това е кондиционна подготовка на деца. Изследвания на Националната Асоциация по Физическа Подготовка (NSCA) твърдят, че при навършена 6 годишна възраст, всяко дете може да зпочне силови тренировки. Специфични упражнения за развиване на двигателни качества като бързина, ловкост, сила, издръжливост, еластичност и координация са в основата за изграждането на здраво тяло. Освен това, децата се учат на дисциплина, мотивация и отдаденост.

 

Всеки родител иска детето му да е здраво. Три годишните деца имат функционални тела – стоят и се движат в пространството оптимално. За съжаление често се случва на 8 години вече да са загубили половината от уменията си. Това е така, защото никой не ги учи. Получават много други знания и умения, но не и как да се грижат за физическото здраве на тялото си.

 

Ние приемаме като лична отговорност да научим децата защо е важно да са активни и как да бъдат, въпреки дългите часове на чина, тежките раници и технологиите.

 

 Очаквайте от септември Детето Чудо на нова локация. 

Детето чудо на гости на детска градина

Има възможност тренировката “Детето чудо” да се проведе на място в детска градина. Детето чудо вече втора година е част от Англо-американското училище в Панчарерво, Свети Георги, детски градини Монтесори, Азбуки и др. Нашите треньори знаят как да се адаптират в обстановката и да изкарат максимума от заниманието.

 

За повече информация: 0889390372; 0888588822.